آموزش آشپزی ، آش ها

آموزش آشپزی ، آش ها

پستتوسط smyv » چهارشنبه, 14 بهمن ماه , 1394 07:35:59

آش ها

آش آلو

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن2قاشق سوپخوری
زرد چوبه1قاشق سوپخوری
آب6پیمانه
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
لپه100گرم
آلو1.5کیلو
پیاز3عدد
سبزی آش1کیلو
برنج200گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 بعد از 2 ساعت زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم. پیازها را در روغن سرخ کرده، سپس به همراه آلو به مواد قبل می افزاییم. آش آماده است. از نعناع داغ و پیاز برای تزئین می توانیم استفاده کنیم.
آش آلو لپه، سبزی و برنج را با مقداری آب می پزیم.
آش آماج

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
آب5پیمانه
آرد400گرم
لوبیا100گرم
عدس100گرم
پیاز3عدد
اسفناج1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 این کار را تا وقتی تکرار می کنیم تا آرد به شکل دانه های ریز در آید. در این بین، دانه های آرد را نیز کم کم به آش افزوده و هم می زنیم.
آش آماج آرد را روی یک سینی می ریزیم و کم کم به آن آب اضافه کرده و با کف دست مالش می دهیم. بعد از اینکه لعاب انداخت آش حاضر است و می توانیم آنرا سرو کنیم. پیازها را در روغن سرخ کرده، به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم. اسفناج را به عدس و لوبیای پخته شده اضافه کرده و می گذاریم با هم بپزند.
آش انار

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب8پیمانه
روغن100گرم
زرد چوبه2قاشق مربا خوری
پیاز3عدد
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
برنج250گرم
چغندر قند0.5کیلو
لپه150گرم
رب انار100گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 بعد از 2 ساعت آش آماده است. برای تزئین آن از نعناع داغ و پیاز داغ استفاده می کنیم. پیاز داغ، نعناع، برنج، رب انار، زردچوبه و نمک و فلفل را به لپه و چغندر می افزاییم. در این فاصله، پیازها را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. بعد چغندر را خرد کرده، به لپه اضافه می کنیم. آش انار لپه را با آب می پزیم.
آش بلغور گندم

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن6قاشق سوپخوری
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
پیاز2عدد
سبزی آش1کیلو
لوبیا قرمز150گرم
برنج300گرم
بلغور گندم300گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آش بلغور گندم لوبیا را از شب قبل و بلغور و برنج را 2 ساعت زودتر می خیسانیم. پیازها را با روغن سرخ کرده، به آش می افزاییم و می گذاریم آش کاملاٌ جا بیافتد. برای تزئین از نعناع داغ استفاده می کنیم.
ابتدا لوبیا قرمز را روی حرارت می گذاریم. بعد از یک ساعت بلغور، برنج، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
آش جو - نوع اول

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن5قاشق سوپخوری
زرد چوبه2قاشق سوپخوری
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
عدس0.5پیمانه
لوبیا0.5پیمانه
نخود0.5پیمانه
اسفناج500گرم
برنج1پیمانه
کشک ساییده2.5پیمانه
پیاز4عدد
سبزی آش0.5کیلو
جو پوست کنده1پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 روز بعد با 8 پیمانه آب می پزیم. بعد از حاضر شدن کشک را به آش اضافه کرده و روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین می کنیم.
آش باید یک ساعت و نیم دیگر بپزد و لعاب بیاندازد. زردچوبه، نمک و فلفل را نیز می افزاییم. پیازها را خلال کرده و با روغن سرخ می کنیم.
آش جو - نوع اول حبوبات را یک روز زودتر خیس می کنیم. بعد از یک ساعت برنج و جو، و پس از نیم ساعت دیگر سبزیهای خرد شده و پیاز داغ را به حبوبات اضافه می کنیم.
آش جو - نوع دوم

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب8پیمانه
کره50گرم
مغز بادام کوبیده100گرم
سبزی1کیلو
جو پوست کنده250گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 این آش باید تا وقتی روی حرارت بماند که مواد آن کاملاٌ نرم و آب آن غلیظ شود می توانیم برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنیم. بعد از حدود یک ساعت سبزی (اسفناج، گشنیز) را به همراه مغز بادام، کره، نمک و فلفل به جو اضافه می کنیم.
آش جو - نوع دوم جو را با آب روی شعله ملایم می پزیم.
آش حبوبات

مواد لازم

ادویه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی3قاشق سوپخوری
سبزی آش1کیلو
لیمو خشک5عدد
پیاز3عدد
لپه2پیمانه
لوبیا چشم بلبلی2پیمانه
لوبیا چیتی2پیمانه
ماش2پیمانه
عدس2پیمانه
برنج1پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 حبوبات را نیز در این مرحله اضافه می کنیم. بعد از نیم پز شدن حبوبات لیمو خشک و سبزی را نیز به آنها اضافه می کنیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم آش کاملاٌ جا بیافتد. سپس رب گوجه، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه می کنیم. پیازها را خرد کرده با روغن تفت می دهیم.
آش حبوبات حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.
آش رشته

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب8پیمانه
زرد چوبه2قاشق مربا خوری
کشک ساییده3پیمانه
نعناع خشک3قاشق مربا خوری
روغن6قاشق مربا خوری
رشته آش400گرم
پیاز3عدد
سبزی آش500گرم
نخود100گرم
لوبیا چیتی100گرم
عدس100گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 در این فاصله پیازها را خلال کرده و در روغن سرخ می کنیم و پیاز داغ را با زردچوبه، نمک و فلفل به آش اضافه می کنیم. بعد از یک ساعت عدس را نیز اضافه می کنیم. بعد از پخته شدن مواد، رشته را نیز به آنها افزوده و می گذاریم تا رشته نیز خوب بپزد. روی آش را با نعناع داغ، پیاز . کشک تزئین می کنیم. بعد از این مدت لوبیا چیتی و نخود را با آب می پزیم.
آش رشته حبوبات را به مدت 10 ساعت خیس می کنیم.
آش شله قلمکار

مواد لازم

ادویه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن150گرم
نعناع خشک2قاشق سوپخوری
پیاز2عدد
اسفناج500گرم
برگ چغندر500گرم
سبزی آش2کیلو
گوشت1کیلو
برنج200گرم
عدس100گرم
نخود200گرم
لوبیا چیتی150گرم
لوبیا قرمز200گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7
آش شله قلمکار حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم. روز بعد حبوبات را می پزیم. بعد از نیم پز شدن حبوبات، سبزی، برنج، نمک و فلفل و ادویه را به آن می افراییم. پیازها را خرد کرده و پس از سرخ شدن به آش اضافه می کنیم. نعناع داغ را درست کرده و برای تزئین استفاده می کنیم.
گوشت را بعد از پخته شدن چرخ کرده و به مواد آش اضافه می کنیم تا همگی با هم بپزند. گوشت را هم تکه تکه کرده و جداگانه می پزیم.
آش شوربا

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب4پیمانه
نان بیات500گرم
کره50گرم
زرده تخم مرغ2عدد
شیر0.25پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آش شوربا نان را با آب، نمک و فلفل روی حرارت ملایم می گذاریم تا تکه های نان نرم شوند. زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده به پوره نان اضافه می کنیم و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم. در آخر کره را افزوده و چاشنی دلخواه را می ریزیم. نان له شده را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره ای صاف و یکدست در می آوریم.
آش شکمبه گوسفند

مواد لازم

ادویه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی2قاشق سوپخوری
آبغوره4قاشق مربا خوری
شکمبه2عدد
پیاز4عدد
ماش1پیمانه
لوبیا چشم بلبلی1پیمانه
برنج1پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 سپس حبوبات نیم پز شده را به آنها اضافه کرده و با شعله ملایم می پزیم. برای چاشنی از آبغوره استفاده می کنیم.
آش شکمبه گوسفند شکمبه را به تکه های کوچک تقسیم کرده، با پیاز داغ، رب گوجه، نمک و فلفل و ادویه سرخ می کنیم.
آش گوجه فرنگی

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب7پیمانه
روغن3قاشق سوپخوری
نعناع1قاشق سوپخوری
پیاز3عدد
برنج500گرم
سبزی آش1کیلو
گوشت چرخ کرده500گرم
لوبیا250گرم
گوجه فرنگی2کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7
آش گوجه فرنگی لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم. در آخر پیاز داغ را داخل آش ریخته، پس از یک ساعت آش را سرو می کنیم. پس از نیم پز شدن، سبزی خرد شده را به آنها می افزاییم. پس از حدود 2 ساعت گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل را به آش اضافه می کنیم.
گوشت، لوبیا و برنج را با آب می پزیم.
آش ماست

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
زرد چوبه1قاشق مربا خوری
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
آب10پیمانه
روغن4قاشق سوپخوری
پیاز4قاشق سوپخوری
ماست1کیلو
لپه100گرم
سبزیهای معطر1کیلو
برنج200گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 لپه، برنج، سبزی، پیاز، نمک و فلفل را با 10 پیمانه آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شوند. از نعناغ داغ و زردچوبه برای تزئین آش استفاده می کنیم. وقتی آش پخت، حرارت را خاموش کرده، بعد از کمی خنک شدن آش، ماست را به آن اضافه می کنیم.
آش ماست پیازها را خلال کرده و با روغن سرخ می کنیم.
آش ماش

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
زرد چوبه2قاشق مربا خوری
آب10پیمانه
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
روغن4قاشق سوپخوری
پیاز5عدد
کلم1کیلو
برنج100گرم
سبزی1کیلو
ماش300گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 بعد از پخته شدن از نعناغ خشک برای تزئین استفاده می کنیم. برنج را به همراه سبزی (تره، شوید، ترخون، مرزه) و کلم (شلغم) داخل قابلمه می ریزیم. آش باید حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم گذاشته شود تا خوب پخته شود و لعاب بیاندازد. پس از جوش آمدن 5 پیمانه آب گرم به آن اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم. پیاز داغ و زردچوبه و نمک و فلفل را نیز به مواد می افزاییم.
آش ماش ابتدا ماش را با 5 پیمانه آب روی شعله زیاد قرار می دهیم.
آش میوه

مواد لازم

گلپر0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
گوجه سبز500گرم
زرد آلو500گرم
آلبالو500گرم
پیاز3عدد
چغندر قند2عدد
سبزی آش1.5کیلو
بلغور گندم3قاشق سوپخوری
لوبیا قرمز0.5پیمانه
نخود0.5پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 سبزی و پیاز داغ را با هم به مواد قبل اضافه می کنیم. هسته میوه ها را گرفته، یک ساعت و نیم پس از اینکه آش روی حرارت ملایم جوشید، میوه ها را نیز به آن می افراییم. در این بین چغندر را خرد کرده، داخل قابلمه می ریزیم. ابتدا حبوبات را با 8 پیمانه آب روی شعله قرار می دهیم. حدود نیم ساعت بعد آش حاضر است و در صورت تمایل می توانیم روی آش را با نعناع داغ تزئین کنیم.
آش میوه نخود، لوبیا قرمز و بلغور گندم را چند ساعت زودتر خیس می کنیم. سپس نمک، فلفل و گلپر را به آش اضافه می کنیم.
آش کدو حلوایی

مواد لازم

ادویه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن4قاشق سوپخوری
نعناع خشک0.5قاشق سوپخوری
آبلیمو0.5پیمانه
پیاز1عدد
برنج200گرم
عدس200گرم
کدو حلوایی2کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 بعد برنج را نیز اضافه می کنیم تا پخته شود.
آش کدو حلوایی پیاز را رنده کرده، با عدس، نمک وآب روی حرات ملایم می پزیم. نعناع داغ درست شده را روی آش می ریزیم و آش را سرو می کنیم. کدو حلوایی را نیز اضافه کرده، پس از 20 دقیقه، آبلیمو، فلفل و روغن را هم می افزاییم و تا پخته شدن آش صبر می کنیم.
آش کلم قمری

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
نعناع خشک1قاشق سوپخوری
زرد چوبه1قاشق مربا خوری
روغن5قاشق سوپخوری
پیاز3عدد
برنج2پیمانه
عدس2پیمانه
کلم قمری1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 کلم قمری را به صورت نگینی خرد می کنیم و پس از نیم پز شدن عدس به همراه پیاز داغ به آش اضافه می کنیم.
آش کلم قمری برنج و عدس را از شب قبل خیس می کنیم. روز بعد آنها را به همراه 6 پیمانه آب می پزیم. نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده، به مدت 2 ساعت مواد را با هم می پزیم تا کاملاٌ پخته شوند و لعاب بیاندازند. برای تزئین از نعناع خشک و پیاز داغ استفاده می کنیم. آش شلغم نیز به همین روش پخته می شود، با این تفاوت که به جای کلم قمری از شلغم استفاده می کنیم.
smyv
کاربر عضو
کاربر عضو
 
پست ها : 0
تاريخ عضويت: سه شنبه, 18 خرداد ماه , 1394 03:52:05
تشکر کرده: 9 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 50

بازگشت به دانستنیها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان